Voksenspil

Intimitet er spændende. Spil er spændende. Hvorfor ikke kombinere de to til et spektakulært spændende øjeblik? Dét kan du hos Partyking. Vi har over 20 spændende erotiske spil til at forgylde din aften, og vi fylder hele tiden på med nye titler. Her finder du for eksempel det nye og enormt populære spil Kama Sutra Tower, det klassiske kærlighedsspil og det rigtig festlige Kasta Snoop.

I vores sortiment af erotiske spil finder du spil, hvor du ikke umiddelbart har brug for at have tøj på, men betragt vores spil som en forberedelse til den virkelig fysiske aktivitet (og nej, vi tænker ikke på en løbetur), og som spil, der fungerer mere som partyspil med dristige temaer.

Nogle af spillene i kategorien er brætspil, hvor du rent faktisk skal finde en vinder, mens andre er terningespil, hvor alle er vindere. Uanset hvilke spil du vælger, kan vi garantere, at du ikke bliver nødt til at bruge en halv time på at læse de komplicerede regler i spillet!

Prøv et af vores erotiske spil og pift forspillet op. I slutningen af ugen, efter du har mast flere timers ekstra arbejde ind i dagsprogrammet, hvad kunne så være bedre end at hente det erotiske spil frem fra reolen? Dæmp lyset, hæld noget lækker og forfriskende op i glasset og sæt i gang. Må den bedste mand eller kvinde vinde.

Make love, not war!
Læs mere