walter-gregor-tonic-water-spiced-1

Walter Gregor Tonic Water Spiced

 29 kr  15 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Kristine
  for 11 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Vinsmagning og ølsmagning. Ja ja, lad os nu prøve noget nyt. Hvad med en hyggelig Gin & Tonic-smagning med forskellige slags tonicvand sammen med vennerne? Grib muligheden for at prøve denne tonicvand med en spændende smag af kanel, appelsin og kryddernellike!

Walter Gregor Tonic Water Spiced er en kulsyreholdig drik med en interessant smag af appelsin, kanel og kryddernellike. Håndlavet med udelukkende naturlige ingredienser og uden kunstige konserveringsmidler. Leveres i en glasflaske med kapsel.

Volumen: 200 ml.

Sælges stykvis.

Ingredienser: Kulsyreholdigt vand fra Skotland, sukker, surhedsregulerende middel: citronsyre, naturlige aromaer (bl.a. appelsin, kanel og kryddernellike) og naturligt kinin.
Serveres afkølet. Opbevares koldt og ikke i direkte sollys. Drikkes inden for et døgn efter åbning.
Der kan forekomme ændringer i produkternes indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis intet andet er oplyst.