Vis større billede

Whats In The Box Spil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

What's in the box? Er det en gammel storetå? En brugt tennisbold? En giftig skorpion eller et slimet oksespyd fra sidste uge? Udfordr venner (og fjender) i at gætte i blinde. Hvad der føles som et behåret ben, er måske egentlig bare en lodden sok?

"Whats In The Box" er et sjovt spil for både voksne og børn, som går ud på at putte hænderne i den lukkede kasse og gætte, hvad det er, man mærker på. Der gives point, hvis man har det rigtige gæt. I vælger helt frit, hvad der skal lægges i kassen, men vær nu søde ved hinanden! Spillet indeholder en kasse i plast, 4 x produktposer, scorekort, 1 x timer og et instruktionshæfte på engelsk. Egnet til børn fra 5 år.

  • Alder: 5+.
  • Spilletid: Uspecificeret.
  • Antal spillere: 2+.
  • Inkl. kasse, poser, scorekort, timer og instruktioner.
  • Genre: Selskabsspil & sjove spil.
  • Sprog: Engelsk.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen67043 eller du kan uploade dem manuelt.
castle