Wilton

Er du klar til en fest? Med produkterne fra Wilton bliver festen både mere spændende og langt sjovere!

Siden 1929 har producenten Wilton inspireret med produkter til bagning og dekorationer i køkkenet, som kan bruges ved en lang række festlige lejligheder. Leder du efter noget til at dekorere bryllupskagen med? Så tag gerne et kig på, hvad Wilton har at tilbyde dig!

Vil du bage en kage med en sjov form? Wilton tilbyder kageforme i alle former og størrelser. Eller vil du bage cupcakes til en særlig højtid? Intet problem, hos Wilton kan du finde forme til muffins, som passer til enhver lejlighed. Produkterne er velegnet til både små og store og gør dit bagværk noget mere interessant.

Partyking tilbyder et produktudvalg fra Wilton. Her finder du blandt andet forskellige bageforme. Måske vil du bage en sandkage eller en kage, der ligner en hest, til børnefødselsdagen, en bil til den 18-årige, der lige har fået sit kørekort, eller et spøgelse eller et græskar, der passer perfekt til halloweenfesten. Du kan også bestille muffinsforme i forskellige farver og mønstre. Du kan eksempelvis gøre brug af sorte og orange muffinsforme, gerne med et motiv af edderkopper, græskar og spøgelser. Til børnefødselsdagen er det perfekt med farverige muffinforme i alle regnbuens farver.

Med en silikonebageform kan du både bage kager i spændende former og fryse sjove isterninger til velkomstdrinksene. Udstikkere er endvidere lidt af et must, når der skal bages kager. Du kan eksempelvis bage kager, som ligner gravstene, flagermus og kranier til halloweenfesterne, og til fødselsdagen kan du passende vælge hjerter og stjerner. Du kan også anvende udstikkere til at skabe flotte figurer i marcipan eller sukkerpasta, hvis du skal i gang med at dekorere dine kager og cupcakes.

Wilton tilbyder også skåle til bagning og madlavning, redskaber såsom kagespader, og spiselige dekorationer til kager, cupcakes og andet bagværk. Er tiden kommet til at arrangere en fødselsdagsfest, sommersammenkomst, julefrokost, halloween, nytårsfest eller andre festlige lejligheder, må du endelig ikke gå glip af produkterne fra Wilton.

Wiltons produkter gør dig ekstra kreativ i køkkenet, så du kan imponere dine gæster. Produkterne er funktionelle og holdbare og gør bagningen både nemmere og sjovere. Lad din kreativitet flyde - begynd med at bage en flot kage, fantasifulde cupcakes eller sjove småkager.

I Partykings webshop finder du nemt og hurtigt Wiltons produkter, altid til lave priser og med hurtig levering.

Du har altid mulighed for at scrolle gennem vores store sortiment fra Wilton. Læg dine yndlingsprodukter i indkøbskurven, så du kan købe dem allerede i dag. Inden for et par dage modtager du dine varer, og så er det ellers tid til at begynde at bage! Hos Partyking tilbyder vi i øvrigt også altid festdekorationer til fester og andre festlige stunder.

Så mens du bestiller muffinsforme til halloweenfesten, kan du også bestille sorte og orange halloweenballoner samt seje guirlander med spindelvæv.
Læs mere
3 hits