Vis større billede

Tilbehør

Kundebilleder

Wonder Woman Dawn of Justice Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
549 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Når Superman og Batman funderer over, hvordan de skal få Lex Luthor ned med nakken, kommer Wonder Woman dem til undsætning. Tror du, at du kan gøre det samme for dine superheltevenner, så har vi her det perfekte outfit! Kjolen er det flotteste, vi længe har set, og både den og det lækre tilbehør fremstår i skinnende rødt, blåt, sølv og guld.

Wonder Woman Dawn of Justice-kostumet inkluderer en kjole, et par bløde støvleskafter, et par armvarmere og et pandebånd. Kjolen er en kort og ærmeløs model med gennemsigtige, aftagelige skulderstropper og en kjole, som består af trekantsformede tekstilstykker. Overdelen er rød med en guldfarvet udsmykning foroven, et guldfarvet bælte ved taljen samt brede, brune bånd, som mødes på maven. Nederdelen er blå med et tyndt, guldfarvet kantbånd. Støvleskaftet er trekantformet foroven og er i rødt og guld. Armvarmerne er i sølv med brune og guldfarvede partier. Pandebåndet er i guld med et rødt mærke på forsiden. Sko medfølger ikke. Tilkøb gerne sko for at få samme look som på billedet.

Fås i størrelserne: X-Small, Small, Medium og Large.

Tags

BEDØMMELSER (28)

Bedømmelse

 • Skrevet af Annika for 4 år siden
  Bra passform även för mig med lite bredare höfter och liten byst. Ben- och armöverdrag satt inte kvar utan tejp. Ett tips är att ha strumpbyxor under för då kan man använda riktig dubbelhäftande tejp (typ mattejp, kroppstejp höll inte) vilket gjorde att benöverdragen satt kvar hela natten.
  12 af 15 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Erica for 4 år siden
  Satt lite konstigt över bröstet, inte som på bilden. Lite kort kjol, men med boxer trosor under blev det perfekt. Rekommenderar denna dräckt! :)
  10 af 10 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Kristina for 2 år siden
  Satt perfekt! Litt kort, men fungerte fint med en hotpants under! Fikk masse komplimenter på kostymet!
  5 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30878 eller du kan uploade dem manuelt.
castle