Vis større billede

Word Slam Spil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

SPIS, GUL, CIRKEL - mener du pandekager? Eller ananasringe? Eller vent... cirklen er opdelt? Så noget du spiser, som er gult og halvcirkelformet? Oh, er det måske... en banan?" "Ja, svaret er banan! Et point til blåt hold!"

I kommunikationsspillet Word Slam konkurrerer to hold mod hinanden samtidig. I hver omgang forsøger en spiller på hvert hold at få sine holdkammerater til at gætte et skjult ord eller en frase med kun de 105 forklarende kort, som er tilgængelige. At tale og lave fagter er absolut forbudt for fortælleren! De skal fortælle historierne med de blot 105 kort, hvert med ét ord på: et substantiv, verbum, adjektiv eller præposition. En spiller må anvende lige så mange forklarende kort, som det ønskes, og det hold, der gætter rigtigt først, får et point. Holdet med flest point til slut vinder spillet!

  • Sprog: Engelsk
  • Antal spillere: 3-99 personer
  • Alder: fra 12 år
  • Spilletid: 45 min
  • Regler og instruktioner på engelsk

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen69224 eller du kan uploade dem manuelt.
castle