vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
annas-pippi-pepparkakshus-99308-1

Annas Pippi Peberkagehus

79,90 kr

515 gram

Midlertidigt udsolgt
Fejr jul med verdens stærkeste pige, og byg en spiselig Villa Villekulla af peberkager! Et sjovt og hyggeligt projekt at tage fat på derhjemme sammen med de legesyge børn. Pynt frit med glasur og slik for en ekstra magisk effekt!

Peberkagehuset er et byggesæt fra Annas med samme gode opskrift som originalen, siden 1929. Byggesættet er udviklet i samarbejde med Astrid Lindgren AB, hvor Annas har skabt en replika af Villa Villekulla som peberkagehus. Huset har to etager, en veranda og en skorsten.

Sælges i en pakke med 515 gram.

Ingredienser: Hvedemel, sukker, vegetabilske olier (palme*, raps, kokos), sirup, bagepulver (natriumbikarbonat), kanel, nelliker, salt og ingefær. Kan indeholde spor af mandler. *Bæredygtigt produceret og kommer fra certificerede avlere. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet. ​
Art.nr 99308-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags