vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider Jul Hobbyartikler til Jul

Julede hobbyaktiviteter

Hvem har ikke klippet og klistret hænderne til blods i løbet af december måned? Som barn lavede man bunkevis af julepynt, men som voksen kan det være svært at "tage sig tid" til at lave sit eget pynt. Hos Partyking hjælper vi dig – vi har et stort udvalg af hobbyprodukter, som du og børnene kan muntre jer med. Vi har alt mellem himmel og jord såsom piberensere, nisse-klistermærker, lav dit eget julekort-sæt og meget mere!

Enkle juleaktiviteter for små børn og voksne


Når julen nærmer sig, er det tid til at finde juleartiklerne frem og give dit hjem et festligt præg. Har du taget en ekstra lang juleferie, og har du dine børnebørn på besøg? Hvorfor ikke gøre julehåndværk og hobbyaktiviteterne til en familietradition? Uanset om du er voksen eller barn, har vi hos Partyking et fantastisk udvalg af juleprodukter, der passer til alle.

Juleaktiviteter med færdige sæt


Mangler du en smule kreativ sans, findes der færdige sæt, som gør hobbyaktiviteterne enkle og sjove. Vores kit indeholder alt, du skal bruge for at lave dine egne juledekorationer, fra juleugler eller dine egne julekort. Vi har enkeltfarvede julekort, kort med diverse motiver og forskellige papirmaterialer. Brug for eksempel lidt pailletsnor i grøn og rød til at lave din egen guirlande! Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan udrette.

Skab magi med juleartikler i papir


Julehåndværk i papir er en klassisk favorit. Vores sortiment omfatter alt fra smukke julekort til origami og papirdekorationer. Her kan du og dine børn slippe kreativiteten løs og skabe unikt julepynt og -dekorationer.

Sjove juleaktivteter for børn – skab en magisk Nissedør


For at skabe ekstra magi i julen kan I lave en nissedør sammen. Lad børnene dekorere døren og placere den et passende sted, så nissen kan komme ind og sprede glæde. Det er en sjov og fantasifuld aktivitet, som giver julen ekstra magi.

Juleaktiviteter for alle aldre


Vores mangfoldige sortiment af juleprodukter til hobbyaktiviteter omfatter ting til både børn og voksne. Fra færdige julesæt til materialer, der inspirerer til kreative projekter. Vi har alt, du skal bruge for at skabe en vidunderlig julestemning. Så uanset om du vil lave noget sammen med børnene eller nyde en afslappende hobbyaktivitet på egen hånd, er Partyking din partner til en magisk juleoplevelse. Kom ind og oplev vores verden af julehåndværk og hobbyaktiviteter!
Læs mere