ansiktssmink-med-penslar-1
ansiktssmink-med-penslar-2

Ansigtssminke Dyr

139 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

 • yuki
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  jobbar på förskola. använde den till en cirkus vi hade med barnen där dom klädde ut sig till djur. färgerna var jättefina och lättanvända. otroligt att det var så enkelt att tvätta av också.
  8 af 9 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Salla
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Vahvat, syvät värit!
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Planlægger du en fødselsdagsfest med et dyre- eller jungletema? Ansigtsmaling er en super værdsat aktivitet til denne type fest. Farverne i denne pakke er perfekte til forskellige dyreudtryk, lige fra katte og hunde til tigre og elefanter, men de kan selvfølgelig også benyttes til at skabe andre motiver. Held og lykke med ansigtsmalingen!

Produktet indeholder tolv vandopløselige farver, to pensler i forskellige størrelser og en svamp. Med farverne kan du male på både ansigt og krop. Du kan nemt vaske malingen af med lunkent vand..

Sælges i en 12-pak.