vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
ballongpase-med-ballonger-silversvart-1
En fartfyldt fest kræver et peak på det rette tidspunkt med en effekt, som får fyrværkeriernes brag til at ligne det rene ingenting. Forestil dig nedtællingen nytårsaften, hvor alle stadig er friske og glade, men det er alt for koldt udenfor, ligesom snestormen raser. Så I fejrer, at uret slår tolv med et noget mere stille, med et betydeligt sjovere indslag. Har du ikke altid drømt om at befinde sig i fyrværkeriets centrum for at se, hvordan der ser ud og føles derinde? Skab en lignende følelse i denne fantastiske ballonregn!

Ballonposen med balloner inkluderer en stor sort pose af plastic, hvor motivet er en række sølvfarvede stjerner og prikker. Der medfølger også hele 50 latexballoner i sølv og sort, som du puster op, så du kan fylde posen, der derefter hænges op i loftet. Du kan åbne den i et helt særligt øjeblik, så ballonerne tumler ud som et stille vandfald af balloner.
Når ballonposen er hængt op ved hjælp af de formonterede øskner, og du har fyldt den med oppustede balloner, er det bare at vente på øjeblikket, hvor du trækker i snoren, som slipper ballonerne fri!
Bemærk, at denne ballonpose kun kan benyttes én gang.

Mål: 90 x 180 x 20 cm (pose).

Vi anbefaler at bruge en ballonpumpe når du blæser dine latexballoner op for at reducere risikoen for at de sprænger i ansigtet.
Art.nr 29156-1

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags