vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
ballongvikt-gron-160-gr-1

Ballonvægt Grøn

19,90 kr

På lager (11 stk.)
Så er dagen kommet, hvor din lille baby, som altid har været dit et og alt, og som du vuggede i søvn hver nat, er blevet så stor, at hun helt selv kan vælge, hvor fødselsdagsfesten skal holdes.
Der skal være marcipankage, jordbær med saftevand, og i fiskedammen er det tid til at fange diverse poser med frugt og lakridser. På dansegulvet er der adgang forbudt for voksne, for der skal danses, og ud af højtalene strømmer den nyeste musik med artister, som du ikke kender, og lydstyrken har såmænd også fundet et ret unikt niveau!
Hvad med oppyntningen? Jo, den skal være grøn. En farve, som fødselaren er glad for. Det er ekstra vigtigt, at man fylder de grønne balloner med helium, så de kan fastgøres til den blanke smukke ballonvægt, som matcher! Du vil gøre fødselaren glad ved at tænke på disse små, men vigtige detaljer.
Du gør det med et smil, for du ved, at når alle gæsterne er gået, vil hun krybe op i sofaen til sine forældre, ønsket er nu at se tegnefilm. Du tænker inderst inde: "Tiden går, men hun er stadig min lille pige, lidt endnu."

Ballonvægten fastgøres til en snor på en heliumballon. Vægten er beklædt med en grøn glinsende folie, som har festlige frynser foroven.

Kapacitet: Ca. 30 latexballoner (9") eller ca. 0 tal- eller bogstavballoner.

Vægt: 170 g.
Art.nr 28901-1
Kopiera OK

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags