vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider St. Patrick's Day

St. Patrick's Day

Det største spørgsmål om foråret er ikke, hvad man skal gøre med den fordrukne sømand, som de synger om i den klassiske irske ballade. Spørgsmålet er snarere, hvilken whisky man skal vælge til sin Irish Coffee. Spørgsmålet har udløst mange barslagsmål verden over. Forhåbentlig kan du undgå disse slagsmål og i stedet fejre St. Patrick's Day, den grønne ø og dens kultur, historie og skønhed på en måde, som det irske, grønne hjerte ville kunne forstå.

Skal du fejre St. Patrick's Day, får du brug for så meget grønt som overhovedet muligt. Tallerkener, fade, krus, glas og guirlander skal være grønne. Balloner, tøj, sko og parykker skal være grønne. Konfetti, bestik, gæster og øl skal være grønt. Ja, alt skal være grønt på St. Patrick's Day, fordi det er sådan, man gør det på den grønne ø - Irland!

Irlands skytshelgen Saint Patrick er et symbol på Irland og er den vigtigste helgen. Han våger over Irland, og hvert år fejres hans dag med en fest i grønt, hvor øllet flyder i stride strømme. Selv øllet er grønt på Paddys Day, som dagen kaldes i folkemunde. St. Patrick's Day er i Norden kendt som dagen, hvor de irske og britiske pubber i byen farves grønne af tøj, drikkevarer og tilbehør og ikke mindst masser af kløvere. Hvis du er heldig, kan du fange synet af en vaskægte irsk Leprechaun! Der er tale om et lille nisselignende væsen med flotte sko og masser af guld! Det er også ham, der står for enden af regnbuen, så hvis du ser ham, ved du, at rigdommen er nær.

Fejr St. Patrick's Day som en ægte irer med folkemusik, grønt tøj, shamrocks og masser af glæde og sang! Slaínte!
Læs mere

Inspiration