Vis større billede

Brillesnor/Senil snor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

I årenes løb er det ikke kun synet, der svækkes, men også fraværende tanker og forvirring forekommer normalt i den senere alder. Hvis du tilhører den gruppe af mennesker, der mister sine briller 800 gange om dagen, så er det tid til at tage skridtet og få en brillesnor for at holde dine briller dinglende rundt om halsen. 

Produktet består af en en snor på 68 cm, som gør at du lettere kan holde styr på dine briller. Strengen passer til de fleste briller og sælges stykvis. Brillerne er ikke inkluderet.

  • Mål: 68 cm
  • Passer til de fleste briller 
  • Sælges stykvis
  • Briller medfølger ikke

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen72770 eller du kan uploade dem manuelt.
castle