vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
pin-blinkande-dansk-studentmossa-83342-1
  • -45%

Broche Blinkende Dansk Studenterhue

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

19,90 kr 

35,90 kr

Suppler med

Denne lille broche er designet som en dansk studenterhue, der blinker. En festlig og sjov lille gave, som du kan forære til studenten på den store dag. Studenterhuen er fremstillet i plast med blåt blinkende lys, og batteri medfølger. Den kan nemt sættes på tøjet og tages af igen. 

En lille blinkende studenterhue er en sjov accessories til den stilfulde studenterpåklædning til den store dag. Pift studentertøjet op med denne strålende broche, når du har fået studenterhuen på og skal fejre det med kammerater og familie. Du kan også tage den på den dag, du skal have overrakt dit eksamensbevis. Efter flere års målrettet slid kan du fejre, at du har færdiggjort en uddannelse, hvad enten det er STX, HF, HHX eller HTX, som er en vigtig milepæl.

Giv den ekstra gas med en blinkende studenterhue på skjorten, kjolen blazeren, når du skal ud at køre i studentervogn. Spred feststemning og godt humør med blåt blinkende lys fra denne lille sjove studenterhue-broche. Måske kan du ligefrem overtale dine studenterkammerater til, at I alle tager en studenterhue-broche med blå blinkende lys på tøjet. Det bliver superfestligt, når I skal køre rundt med studentervognen og mødes med venner og familie for at skåle og have det sjovt.

  • Materiale: Plast
  • Mål: 4x2,5 cm
  • Blinkende blåt lys
Art.nr 83342-1
Kopiera OK

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags