vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
brynashjarta-2

Brynäs-hjerte

59,90 kr

Hvis dit hjerte banker for det svenske ishockeyhold Brynäs og for mælkechokolade, så kan vi med sikkerhed sige, at dette er noget, du vil sætte pris på. 165 gram dejlige chokoladehjerter i en æske fuld af kærlighed og med det foretrukne ishockeyholds emblem på pakken. Perfekt konfekture til næste kamp eller som en gave til én, der er helt vild med Brynäs-tigrene!

Her får du Marabous hjerteformede mælkechokolade. Den fås i en hjerteformet æske på 165 gram med et Brynäs-emblem på forsiden.

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, palmeolie, kakaomasse, vallepulver (mælk), skummetmælkspulver, smørolie, hasselnøddemasse, emulgator, emulgatorer (sojalecitin, E476), smagsstoffer (indeholder mælk). 5% hasselnøddemasse i hasselnøddecreme-fyldning. Kan indeholde andre nødder. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontrollér derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 71459-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags