captain-morgan-chokladkaka-rom-1

Captain Morgan Chokolade Rom

69,90 kr

Udgået
Captain Morgan, likørernes "big boss" er en virksomhed fra Puerto Rico, som specialiserer sig i romlikør. Navnet er taget efter Sir Henry Morgan, som var i den engelske krones tjeneste i 1600-tallet. Captain Morgan er blevet verdenskendt gennem sin reklame, hvor en typisk kaptajn står med sit højre ben på en romtønde. Hvorfor den blev kendt, kan man jo spørge sig selv om, for alle står vel med benet på en romtønde en gang i mellem? Det gør vi i hvert fald her på Partyking!

Captain Morgan Chokolade Rom er en chokolade dedikeret til feinschmeckere. Chokoladen er meget smagfuld, og der er likør i midten af hvert stykke. Først mødes du af den rige chokoladesmag sammen med sprød krisp, derefter kommer likørsmagen af Captain Morgan. Dette er en chokolade, som passer perfekt som gave til far og bedsteforældre, venner og bekendte. 

Chokoladen sælges stykvis og indeholder i alt 10 stykker med en vægt på 100 gram.

18-års grænse!

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, kakaomasse, Captain Morgan® rom 8,8%, sødmælkspulver, skummetmælkspulver, smørfedt, emulgeringsmiddel: (sojalecitin), naturligt vaniljeekstrakt. Kan indeholde spor af hasselnødder, mandel (trænødder), cashewnødder, pekannødder, valnødder, pistachenødder, æg og gluten. Kakaohalt: 37%. Alkoholindhold: 3,23%. Opbevares køligt og tørt. Bedst før: se pakken. Vær forsigtig med indtagelse i forbindelse med bilkørsel. Ikke til mindreårige. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalpakken. Kontakt vores kundetjeneste ved spørgsmål. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb.
Art.nr 48746-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

35

Spørgsmål & svar

0

Tags