dalmuti-nordic-88180-1

Dalmuti Selskabsspil

139 kr

Vælg variant:

 • Kersti maria juul
  for 4 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Superkul och strategiskt spel som är optimalt med 6 spelare.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Invitér familien til en spilaften, og udfordr dem i en omgang Dalmuti! Ung som gammel, vi garanterer, at dette stimulerende kortspil vil kunne opgejle konkurrencegejsten hos de fleste - præcis som et godt selskabsspil skal. 

Her får du et spil, som indeholder 80 kort rangeret fra 12 til 1, sammen med to jokere. Hvert kort har et nummer, som ikke bare er dets rang, men også fortæller, hvor mange af det kort der findes i kortspillet. Med andre ord findes der tolv 12'ere, elve 11'ere osv. Jo lavere nummer, desto bedre rangering. Kortene deles ud til alle deltagere, og målet er at blive af med sine kort hurtigst muligt ved at lægge det samme antal kort med en bedre rangering end kortet på bordet, ellers hopper man over runden. 

 • Sprog: Svensk, dansk, finsk og norsk
 • Antal spillere: 4-8
 • Spilletid: 60 minutter
 • Anbefalet alder: 8+