backdropstall-hexagon-guld-1
backdropstall-hexagon-guld-2
backdropstall-hexagon-guld-3

Dekorationsstativ Sekskantet Guld

1.895 kr

Vælg variant:

 • Ermias
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Med dette dekorationsstativ kan du løfte dine udsmykninger til et nyt niveau. Først udsmykker du stativet og stiller det dernæst ved selve indgangen til brylluppet. Du kan også anvende stativet til eksempelvis en 50-års fødselsdag. Pynt stativet op med balloner, eller brug stativet som backdrop til et fotohjørne. Du kan også gøre hverdagen sjovere ved at have det derhjemme. Uanset hvilken situation der er tale om, giver dette stativ et ekstra strejf af moderne elegance til sine omgivelser og gør de mest specielle lejligheder endnu flottere.

Produktet omfatter et stativ i guldfarvet metal. Stativet måler ca. 2 m i diameter. Det leveres stykvis, og du kan montere det på egen hånd. Det gælder også, når du igen skal fjerne det.

 • Materiale: Metal
 • Mål: Ca. 2 m (d)
 • Antal: 1-pak