Vis større billede

Destination Drunk Festspil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Det er skønt at være fuld - især hvis man bliver det ved at spille sjove festspil med sine venner. I denne udgave af Destination Drunk får du hele 15 populære drukspil fra hele verden. Perfekt til dig, som gerne vil have alting på én gang uden at skulle vælge.

Destination Drunk inkluderer 15 populære festspil fra alle verdenshjørner. Det er en overraskelse præcis hvilke spil, der indgår, men vi tør godt at love dig, at du får en lille fjer på, hvis du spiller nogle af spillene. Spillet inkluderer en instruktionsbog på engelsk, 20 beer pong-krus, 52 spillekort, 3 bordtennisbolde, 4 terninger og en tennisbold.

I kan også fordele spillene ud over 15 weekender. På den måde kan I spille et nyt spil hver weekend.

Vær opmærksom på, at vi ikke opfordrer til et overdrevent alkoholindtag. Spil for underholdningens skyld - ikke for fuldskaben!

  • Sprog: Engelsk
  • Alder: 18+
  • Spillere: 2+
  • Spilletid: 16-60 min
  • Spilgenre: Partyspil, voksenspil, festspil
  • Producent: Spilbræt

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen65388 eller du kan uploade dem manuelt.
castle