Vis større billede

Dick Match Spil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Tror du, at du kender alle penisformer? Hehe, der tager du fejl! Ifølge rygtet findes der i alt 24 forskellige penisformer, og det har Dick Match udnyttet til at skabe et memory-spil til dig og dine venner. Spillet er et oplagt indslag til polterabend eller forfest, for den rigtige penis genkender man lettest i beruset tilstand

Dick Match er et sjovt memory-spil for dig og dine venner. Spillet går ud på at sætte penisser sammen i par. Lyder det nemt? For at vinde skal du matche i alt 24 par penisser og huske, hvor hver enkelt penis ligger. Der indgår i alt 48 brikker (24 par) samt spilinstruktioner på engelsk.

  • Sprog: Engelsk
  • Alder: 15+
  • Spillere: 2-6
  • Spilletid: 15-30 min
  • Spilgenre: Partyspil, festspil, memory
  • Producent: Spilbræt

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen65387 eller du kan uploade dem manuelt.
castle