efterklok-fragespel-2
efterklok-fragespel-3
efterklok-fragespel-4

Efterklok Spørgsmålspil

139,90 kr

På lager (8 stk.)
Efterklok er et finurligt, engagerende og nervepirrende spørgsmålspil, hvor du kan være mere snu end andre i spillets eventuelle videnshuller og hente gevinsten hjem, selvom du ikke kunne meget i starten.

I Efterklok svarer man på fem spørgsmål i træk. Når en spiller har svaret på alle spørgsmål, får alle at vide, hvor mange vedkommende havde rigtige, men de får ikke at vide, hvad der var rigtigt, og hvad der var forkert. Dernæst går de samme fem spørgsmål videre til næste spiller. Når det er din tur, kan du frit kopiere de andres svar, eller levere dine egne. Men pas på! En, der svarer hurtigt og selvsikker, har måske ikke en anelse om det rigtige svar. Et klynkende "jeg vil tage chancen" er måske også bluf fra en, som er stensikker på svaret.

Hvis du er opmærksom, snu og god til at læse dine modstandere, kan du derefter vinde spillet, selvom du egentlig kun var stand til at svare på et enkelt spørgsmål fra starten!

Spillet er fyldt med over 500 underholdende, spændende spørgsmål om almen viden, der passer til de fleste. En perfekt gave og et højdepunkt til fest, spilleaften eller middagen med familie og venner.

Leveres i en smuk æske, som måler 14 x 14 cm.
  • Alder: 18+
  • Spilletid: ca. 30 min
  • Antal spillere: mindst 2+
  • Sprog: Svensk 
  • Indeholder 500 spørgsmål
Art.nr 22536-1

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags