Til toppen
Vis større billede

Elektrisk Fodmassage

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 87920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 22
selected_index: 0
1099 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Trætte fødder? Ømme led? Stive tæer? Med et elektrisk fodmassageapparat løser du alle disse symptomer på ingen tid. Når du lige er trådt indenfor hoveddøren og har sparket skoene af, så er det tid til at brygge en kop kaffe, tænde for din yndlingsserie og stoppe fusserne ned i dit nyindkøbte massageapparat. For når du sidder der med dine trætte fødder i fodmassagen, skal du jo sørge for at nyde det ordentligt!

Denne elektriske fodmassage er et virkelig smart produkt til både voksne og børn, der tager hånd om dine trætte og ømme fødder efter en hård dag på arbejdet. Det elektriske fodmassageapparat er lavet af ABS-plastik og har flere forskellige "niveauer" af behandlinger. Massageapparatet har også indbygget varme, der udgør 39°C. Vælg mellem tre forskellige massagetyper, og gem nemt apparatet i en skuffe eller lignende, når du ikke længere skal bruge det. Fodmassagen tilsluttes let i din stikkontakt. Ledning er inkluderet.

  • Materiale: ABS-plast
  • Mål: 35 x 40 x 20 cm
  • Vægt: 3.75 kg
  • Tre forskellige "modes"
  • Varme: Op til 39°C
  • Tilsluttes til standard stikkontakt
  • Inkl. strømkabel

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen60058 eller du kan uploade dem manuelt.
castle