faceon-blodspray-2

FaceOn Blodspray

49 kr

Vælg variant:

Kundebilleder

Bakåtpil
Framåtpil

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

 • Eleonor My Amelie
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jätte bra, ser exakt ut som riktigt blod. Den ända nackdelen är att man måste tänka på att stå ute eller något sånt för när du sprayar så kommer det lite överallt. Det gick lätt att ta bort från kroppen efter festen.
  9 af 9 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Emelie
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ser väldigt verkligt ut och lätt att applicera, däremot hade jag velat att de satt lite bättre o inte ”flagnar” när man rör sig med de på
  2 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Moa
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Väldigt bra, otroligt mycket i flaskan och det räckte till alla mina vänner under två dagar. Tycker den fungerade jättebra.
  2 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Kælderen, du befinder dig i, er mørk og kold. Du kan ikke se mere, end hvad den flimrende pære i loftet kan lyse op. Der er mørke sprækker overalt, og din opgave er lidt hæmmet af omgivelserne. Men et eller andet sted dybt indeni synes du, at det er umagen værd. Du løfter den tunge kniv, holder hårdt om skaftet på den og slår ned så hårdt, du kan. Stykket letter lidt ved dit slag, men du kom ikke rigtigt gennem knoglen. Så du forsøger igen. Det var sværere at skære ud, end du havde forestillet dig, og blodet springer tilbage på dig, endda mere og mere for hver gang du hugger, men du vil ikke give op. Dine gæster venter på en ekstremt frisk bøf, og du vil ikke skuffe dem.

FaceOn Blodspray er en spraydåse indeholdende en væske, som ser ud som blodstænk, når du sprayer den på tøj eller din krop. Det her er bare det perfekte grej til halloweenudstyret. En dåse indeholder 47,3 ml.