Vis hele beskrivelsen

Fastelavnskostumer

Fastelavn, den tid, hvor du har fri fra skole og arbejde, den tid, hvor man slår på en trætønde fyldt med slik og andre lækkerier, den tid, hvor hele familien klæder sig ud til lige hvad de har lyst til (for det meste børnene) og den tid, hvor du virkelig har det sjovt. Med andre ord er fastelavn en vidunderlig tid, som du virkelig ikke kan gå glip af. Når køb af slik og pynt til hjemmet på
plads, og tønderne er klar, så mangler du kun tøjet, og det finder du hos os! Her hos Partyking finder du ikke kun en, to eller tre forskellige kostumer, du finder hundredvis, hvis ikke tusindvis af udklædninger i forskellige design, modeller, farver og størrelser til både babyer og 50 plus. Du og din familie har muligvis besluttet jer for at klæde jer ud som superhelte, eventyrpersoner eller tv- berømtheder? Det spiller ingen rolle, hvad I har planlagt, for her finder du nøjagtigt, hvad du leder efter!

Til fastelavn elsker børnene at klæde sig ud, men det er også sjovt for de voksne. Det kan være ret underholdende, og når børnene og deres venner beslutter sig for et tema og vælger at klæde sig ud som Superman, Spiderman og Batman. Så kan deres tre andre venner måske være Jokeren og andre skurke fra Marvel-ligaen? Andre børn elsker måske Disney og alle
prinsesserne? Så er det supersjovt og vildt sødt at klæde sig ud som prinsesser som Ariel, Askepot og Rapunzel. Vi vil påstå at sige, at det ikke spiller nogen rolle, hvem eller hvad du vil klæde dig ud som, her finder du alt til børn, teenagere og voksne, i mange forskellige motiver og design.

At klæde sig ud har altid været en ting i Danmark, men det var til fastelavn, at alle (kun voksne på det tidspunkt) klædte sig ud for at bryde sociale normer, hvilket betød, at for eksempel en bonde kunne sidde sammen med en greve ved middagsbordet. De brugte simpelthen kostumerne for at kunne socialisere sig, som om der ikke fandtes sociale klasser. Det er naturligvis ikke tilfældet i dag, i dag er det normalt børnene, der klæder sig ud, men voksne kan også klæde sig ud, hvis de vil. Fordi det er sjovt at klæde sig ud, har dette levet videre til i dag, og nu er det mere en sjov ting end noget seriøst.

Når du som forælder har ordnet og gjort til, bagt fastelavnsboller og pyntet huset flot, fyldt tønden med lækkerier såsom chokolade og slik, er det faktisk kun kostumer, der mangler. Ville det for eksempel ikke være supersjovt at klæde hele familien ud som ... ja, måske en piratfamilie? Selve udklædningen spiller måske ikke en så stor rolle for jer som voksne, men børnene vil helt sikkert sætte pris på, at I også klæder jer ud. I kan have en sjov dag sammen i jeres smarte kostumer, I kan bage og spise slik sammen og bare have en dejlig aften, for mange af vores kostumer er faktisk behagelige at have på. Måske elsker din familie Star Wars? Hvorfor ikke klæde jer ud som en flok stormtroopere, Darth Vader og prinsesse Leia? I kan faktisk klæde jer ud som alt, og

Hos os på Partyking, eller Fastelavnsking, som vi også gerne vil kaldes, finder du kostumer til din nyfødte baby, til bedstefar, der er stiv i benene og kostumer til børn i alle aldre. Du finder også tilbehør som diademer og andre herligheder. Kostumer til voksne og ældre børn er også tilgængelige, så du kan godt glemme alt om "Der er ingen kostumer i min størrelse, fordi det er der! Her er alt mellem himmel og jord, her er uhyggelige udklædninger, der får dig til at spjætte af
skræk, når du ser dig selv i spejlet, her er kostumer, der giver et sukkerchok og kostumer, der bare er sjove og grimme. Til den nyfødte er der sjove dyrekostumer og søde prinsesse- og prins- kostumer. Til de lidt ældre børn er der mange prinsesse- og prinsekostumer, heksekostumer, superheltekostumer og tilbehør, der forvandler dig til en menneskelignende kat. For de voksne er der dragter og tilbehør, der får dig til at ligne Hulk Hogan, Harry Potter-kostumer og udklædninger, der endda vil få dig til at ligne en omvandrende avocado. Der findes også mange tossede kostumer til voksne her hos os, men til børnene har vi flest søde og sjove udklædninger. For fastelavn er stadig børnenes fest, ikke?

Her har vi samlet vores mest populære kostumer til både voksne og børn, som vi tror vil passe godt til fastelavn. Vi lover, at du kan finde et kostume, som dit barn vil have på. Vi stræber altid efter at have et stort udvalg af udklædninger til de største fejringer, og selvfølgelig til fastelavn! Du og dit barn kan matche hinanden og klæde jer ud som kongelige fx som konge og prins, eller måske dronning og prinsesse? Eller måske skal hele familien være royale? Det vil uden tvivl
blive en succes på fastelavnsfesten! Hvis dit barn foretrækker at klæde sig ud som noget skræmmende til fastelavn, så bør du tjekke vores udvalg af børnetøj - vi har stort set alt i den skræmmende kategori! Vil dit barn at klæde sig ud som et spøgelse? Intet problem, det har vi. Måske en vampyr eller en zombie? Det har vi også. Et uhyggeligt skelet så? Ja, vi har masser af skeletkostumer, zombiekostumer, spøgelseskostumer, heksekostumer, djævlekostumer ... Ja, faktisk alt! Vi garanterer, at dit barn finder den udklædning de gerne vil have til fastelavn.

Så du er på udkig efter fastelavnskostumer eller udklædningstilbehør til fastelavn, så er du virkelig havnet det rigtige sted. Fastelavn er som sagt en rigtig festlig højtid for både store og små, men måske mest for de små! For du husker sikkert dig selv som barn, hvor sjovt det var at få slik på specielle højtider? Det var noget af det bedste, der kunne ske!

Hvis du skal arrangere en fastelavnsfest og leder efter ... ja, alt muligt til fastelavn, så finder du alt hvad du har brug for hos os! Ud over sjove, seje og skønne fastelavns-kostumer til både voksne og børn finder du også tønder og slagtræ, slik til at fylde i tønderne og andet passende fastelavns-tilbehør.

Hvis du skal til en fastelavnsfest, eller du selv skal holde en, så finder du alt hvad du har brug for på Partyking. Vi har alt fra sjove til skræmmende fastelavnskostumer, og også slik og legetøj til at fylde tønderne med.

Filter

Viser 55 produkter
castle