Fastelavnstønder

Fastelavn er en god tid at tilbringe med venner og familie. Ud over at klæde sig ud, bage fastelavnsboller og møde dejlige mennesker, er en af de største udfordringer at slå katten af tønden. At slå katten af tønden har eksisteret i mange år, og førhen slog man bogstaveligt talt katten ud af tønden, men heldigvis gør vi ikke det i dag. I dag konkurrerer de respektive køn om at blive kattedronning og kattekonge, og det gøres ved hurtigst at slå tønden i stykker. I stedet for katte indeholder trætønden slik og andre lækkerier, som man ikke taber sig af. Fastelavnstønden er et hellig symbol, der ganske enkelt gør Fastelavn til, hvad Fastelavn virkelig er - en vidunderlig tid fyldt med slik, godt selskab, kostumer og ferie!

Når den dejlige højtid nærmer sig, er det vigtigt at være godt forberedt, når tiden er knap, er slik normalt udsolgt, tønderne er som sunket i jorden dekorationer hænger allerede i vinduer og hjem, men du er forberedt ... ikke? Du har allerede købt slik, slik, der kommer fra hele verden, og dekorationerne hænger allerede i hvert værelse og vindue i dit hus. Tønderne er klar til at blive
slået i stykker. Alt dette har du købt hos os på Partyking! Vi har ikke kun slik i store mængder, dekorationer i alle mulige størrelser og farver, kostumer til både voksne og børn, her finder du det vigtigste af alt - fastelavnstønder! De tønder, vi har, er lige hvad du har brug for, og tilbehør som slagtræ og ekstra tøndepynt finder du også! Du kan sige, at vi er fastelavns-kongen, der gør alt, hvad vi kan for at gøre din fastelavnsfest ekstra god!

Når tønden er fyldt med slik og andre lækkerier, er det vigtigt, at du hænger tønden ordentligt op. Selvfølgelig ikke så højt, at børnene ikke kan nå den, men nok til at gøre det til en lille udfordring. Her på Partyking finder du nogle virkelig skønne tønder. Tønderne vælger du selv. Skal de være relativt stilrene, eller skal de være godt pyntet? Du finder almindelige tønder i træ, og du finder tønder, hvor alt hvad du har brug for er inkluderet. Er det ikke skønt? Så behøver du simpelthen ikke at tænke og bekymre dig om, hvor du skal finde slagtræ, dekorationer og andre gadgets, der kan være behov for. Partyking gør det let for dig og din familie - her finder du alt hvad du har brug for til en vellykket festfejring!

Forestil dig hvor skønt det er, når alle børnene har klædt sig ud, og du er ansvarlig for indholdet af tønden. Det er ren lykke, når du ser den/dem der vinder, og slår slikket ud på gulvet. Fastelavn er som sagt børnenes fest, så hvorfor ikke gøre dagen til den bedste i deres liv? Der er ikke meget, der skal til, alt hvad du skal gøre er at pynte lidt pænt op, købe en masse dejligt slik i
forskellige varianter og bage nogle fastelavnsboller. Fastelavn er en skøn tradition, som man skal tage vare på, og for at gøre det, har du brug for vores fastelavnstønder, de vil virkelig hjælpe dig!

Uanset om du leder efter en enkel tønde eller en komplet fastelavnstønde med alt slags tilbehør, så finder du det, du har brug for hos Partyking - hurtigt, praktisk og nemt!
Læs mere