vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
ferrero-rocher-hjarta-chokladask-92375-1

Ferrero Rocher Hjerte Æske

79,90 kr

En hjerteformet æske med lækker chokolade på Valentinsdag? Det er et sikkert kort, når kæresten skal overraskes! Hvis du senere på aftenen vil overraske med en buket røde roser eller rosenblade og levende lys i soveværelset, er en æske chokolade den perfekte indledning på, hvad denne romantiske dag ellers måtte byde på af søde overraskelser...

Æsken indeholder 10 af de uhyre populære chokoladepraliner. De er fyldt med sprød vaffel, en hel hasselnød samt en fin nougatcreme på indersiden, mens de er overtrukket med mælkechokolade og delikate hasselnødstykker. Hver praline er individuelt pakket i en gylden folie.

En æske indeholder i alt 125 gram.

Ingredienser: MÆLKECHOKOLADE 30% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, SKUMMETMÆLKSPULVER, SMØRFEDT, emulgatorer (SOJA), vanillin), HASSELNØDDER (28,5%), sukker, palmeolie, HVEDEMEL, SØDT VALLEPULVER, fedtfattig kakao, emulgatorer lecithiner (SOJA), hævemiddel natriumbicarbonat, salt og vanillin.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 92375-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags