Til toppen
Vis større billede

Fingerguillotine

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
39 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Føler du også for at hugge din finger af med en guillotine nu og da? Det er en almindelig fornemmelse, som mange kender, inklusiv os som skriver netop denne produkttekst! Denne fingerguillotine vil hjælpe dig med at lave sjov med dine arbejdskollegaer, de vil sikkert skrige, når du hugger fingeren af!

Fingerguillotine er et sjovt magiinstrument, som får alle til at tabe kæben. Denne guillotine hugger naturligvis ikke din finger af, men den får det til at se ud som om, du gør det. Et klassisk skrivebordsprodukt som skræmmer livet af alle i nærheden! Når du slipper bladet, ser det ud som om, den går igennem din finder. 

Mål: 10 cm
Instruktioner for brug medfølger.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af topi for 5 måneder siden
    Loistava tähän hintaan +++++
    3 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen48246 eller du kan uploade dem manuelt.
castle