Meny

Flaskekøler med Bærehank

49 kr

Vælg variant:

 • Birgitha
  for 6 dager siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Supernöjd = 5.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Nu kan du få kølig vin, hvor end du befinder dig! Denne kølepose holder dine drikkevarer kolde og fungerer samtidig som en taske til din flaske. Perfekt til skovturen, strandturen, og når du ikke vil stille boblerne i køleskabet, men straks vil gå i krig med flasken, når festen er skudt i gang.

Flaskekøleren med bærehank sørger for at afkøle din vinflaske. Den lægges fladt ned i fryseren, og når den er nedkølet, kan du bære rundt på en flaske i den, der efterfølgende holdes kold. Køletasken afkøler flasker på 5 minutter og kan holde dem kølige i op til flere timer. Den er genanvendelig og kan rumme en flaske ad gangen. Produktet er fremstillet af plast og måler ca. 8 x 8,5 x 24,5 cm. Fås i en rød og blå farve, sælges stykvis.

 • Mål: Ca. 8 x 8,5 x 24,5 cm.
 • Materiale: Plast.
 • Antal: 1-pak.