Vis større billede

Tilbehør

Folieballon Grattis Stjerne Guld/Hvid

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
29 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Når du vil lykønske nogen, er det bedst at gøre det ordentligt. Denne enorme ballon passer perfekt til din svenske ven, veninde eller familiemedlem, som du kan lykønske på deres modersmål. Grattis betyder nemlig tillykke på svensk. Denne ballon er ikke diskret, men det skal den heller ikke være. Der skal jo fejres! Stjerneformen og den luksuriøse guldtekst giver lidt ekstra flair til festen og du kan nemt matche med andre detaljer og andet pynt som for eksempel balloner, lys, duge og servietter.

Folieballonen er en 40 cm stor ballon, som kan fyldes med luft eller helium. Fylder du den med helium, så svarer det cirka til den påkrævede mængde som ved 2 latexballoner på 25-30 cm. Svævetiden med helium er op til 7 dage.

  • Materiale: Folie
  • Antal: 1-pak
  • Mål: Ca. 40 cm.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen71378 eller du kan uploade dem manuelt.
castle