geisha-chokladbit-43380-2
  • -47%

Geisha Chokoladebar Økonomipakke

299,90 kr 

159,90 kr

Mangler du noget sødt, men dog ikke så meget, at du kunne trykke en 3-kilo stor chokoladebar i dig? Ingen problem. Du kan dæmpe din sukkertrang med Geisha Chokoladebar. Du får her en sødlig smag af et sprødt fyld med hasselnødder samt et mælkechokoladeovertræk. Gør klar til at gå i Japan-mode.

Denne svenske klassiker af en chokoladebar indeholder et sprødt fyld af hasselnødder, som skjules af et overtræk med det fineste mulige mælkechokolade. En økonomipakke, der er velegnet til festen, udflugten eller lignende.

Sælges i en 35-pak på 37 gram hver.

Ingredienser: Sukker, MÆLK, kakaosmør, HASSELNØDDER (11%), kakaomasse, SØDMÆLKSPULVER, KÆRNEMÆLKSPULVER, vegetabilsk fedt (palme, shea), HVEDEMEL, majsstivelse, emulgatorer (lecitin, bl.a. SOJA), salt og aromaer. KAN INDEHOLDE ANDRE NØDDER OG MANDLER. Mælkechokoladen indeholder minimum 30% kakao/kakaotørstof. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 43380-2

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

18

Spørgsmål & svar

0

Tags