vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
gigantisk-choklad-karl-fazer-101072-1

Gigantisk Chokolade Karl Fazer

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

479,90 kr

På lager (21 stk.)
Er du også pokkers træt af altid at tabe i lykkehjulet, når du er i Tivoli? Vi ved præcis, hvordan det føles, og derfor har vi hentet en del af chokoladepræmierne hjem til Partykings lager, så selv os tabere kan nyde store mængder chokolade uden at skulle i forlystelsesparken og brænde penge af!

Chokoladen er den samme kæmpe chokolade, som du finder i forbindelse med forlystelsesparkernes chokoladehjul, med 12 (!) Karl Fazer chokoladebarer med blandede smage i en flot gaveæske. Med denne kæmpe chokolade kan du snyde hele verden og lade alle tro, at det rent faktisk var DIG, der vandt (selvom du faktisk har købt den). En eksemplarisk gave at forære til fødselsdagsbarnet, eller hvorfor ikke til dig selv?

  • Vægt: 2196 gram
  • Størrelse: 54 x 37 x 5 cm
  • Indeholder: 12 Karl Fazer chokoladebarer à 145 gram
  • Smag: Blandede smagsvarianter
  • Bemærk venligst, at der ikke er tale om én stor chokoladebar!

Ingredienser: Sukker, hvedemel, vegetabilske fedtstoffer/olier (palme, shea, kokos), skummetmælkspulver, vallepulver (mælk), kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, fedtreduceret kakaopulver, emulgator (sojalecithin), salt, bagepulver (natriumbikarbonat), aromaer (bl.a. vanillin). Indeholder mælk, sojabønner, hvede. Ændringer i produkternes indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, så kontakt venligst vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 101072-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags