gigantisk-choklad-kexchoklad-77524-2

Gigantisk Chokolade Kex

479,90 kr

På lager (49 stk.)
Er du også noget så træt af altid at være den uheldige ved lykkehjulet? Vi ved præcis, hvordan det føles, og netop derfor har vi simpelthen købt en god portion af chokoladepræmiesortimentet, så også vi uheldige kan nyde store mængder chokolade uden at skulle tage i Tivoli og miste alle pengene!

Det er den samme gigantiske chokolade, som du finder i forlystelsesparker ved lykkehjulene med hele 25 (!) chokoladebarer i en flot gaveindpakning. Med denne gigantiske chokoladebar kan du få hele verden til at tro, at det var DIG, der vandt (selvom du egentlig købte den). En fantastisk gave til fødselsdagsbarnet eller måske endda til dig selv?
  • Vægt: 1980 gram.
  • Størrelse: 88 x 43 x 5 cm.
  • Indeholder: 33 Kex-chokoladebarer à 60 gram pr. styk.
  • Smak: Sprød vaffel med lækker mælkechokolade.
  • Bemærk, at det ikke er én enkelt chokoladebar, som medfølger, men flere små!
Ingredienser: Sukker, hvedemel, vegetabilske olier (palme, shea, kokos), skummetmælkspulver, vallepulver (mælk), kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, fedtreduceret kakaopulver, emulgator (sojalecitin), salt, bagepulver (natriumbikarbonat), aromaer (bl.a. vinillin). Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Du bør derfor altid tjekke produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis intet andet er oplyst.
Art.nr 77524-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

8

Spørgsmål & svar

0

Tags