gigantisk-choklad-plopp-77526-2

Gigantisk Chokolade Plopp

549 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Karin
  for 8 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Er du også noget så træt af altid at være den uheldige ved lykkehjulet? Vi ved præcis, hvordan det føles, og netop derfor har vi simpelthen købt en god portion af chokoladepræmiesortimentet, så også vi uheldige kan nyde store mængder chokolade uden at skulle tage i Tivoli og miste alle pengene!

Det er den samme gigantiske chokolade, som du finder i forlystelsesparker ved lykkehjulene med hele 42 (!) chokoladebarer i en flot gaveindpakning. Med denne gigantiske Plopp-chokolade kan du få hele verden til at tro, at det lige netop var DIG, der vandt (selvom du egentlig bare købte den). En fantastisk gave til fødselsdagsbarnet eller måske endda til dig selv?

 • Vægt: 2100 gram.
 • Størrelse: 113 x 26 x 5 cm.
 • Indeholder: 42 Plopp-chokolader à 50 gram.
 • Smak: Mælkechokolade med karamelcreme.
 • Bemærk, at det ikke er én enkelt Plopp, som medfølger, men flere små!

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, vegetabilske olier (palme, shea), skummetmælkspulver, vallepulver (mælk), salt, emulgator (sojalecitin), aromaer (bl.a. vanillin). Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Du bør derfor altid tjekke produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis intet andet er oplyst.