Vis større billede

Guess Who Grab & Go Rejsespil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
119 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Det klassiske gættespil i rejseformat! Her gælder det om at stille de rigtige spørgsmål: "Bærer din figur en hat?" "Har hun grønne øjne?" "Ser det ud til, at han kan noget med infrastruktur?" Intet spørgsmål er for dumt, når du så hurtigt som muligt skal finde ud af, hvem som er hvem!

Her får du en kompakt version af det klassiske spil "Hvem er Hvem?", som passer fremragende til at tage med på rejsen. Spillet er velegnet fra 6 år og kræver 2 spillere. Spilleregler på svensk, dansk, finsk og norsk medfølger.

  • Alder: Fra 6 år.
  • Antal spillere: 2.
  • Spilletid: Ca. 10 minutter.
  • Spilleregler på svensk, dansk, finsk og norsk.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen66781 eller du kan uploade dem manuelt.
castle