vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Hawaiifest

Aloha! Hvem elsker ikke en Hawaiifest? Her kan man virkelig skeje ud og være rigtig kreativ med sin udklædning. Blomsterkranse, Hawaiikjoler og kokosnød-bikini er bare nogle få eksempler på, hvad du finder i vores overdådige Hawaiisortiment.

Vi har ikke bare kostumer og accessories, men også det tilbehør og de dekorationer, som der er brug for til at frembringe den rette Hawaii-stemning. Tænk på, at der skal være masser af farver, og når det kommer til mad, er ananas og kokosnød til dessert altid et sikkert kort. Tropiske drinks bør ligeledes være en fast bestanddel af festen.

Lad fantasien få frit løb, og det kommer til at blive en fest, som vennerne vil snakke om længe. Det herlige med en temafest som denne er, at det er meget fleksibelt, hvor meget man vil klæde sig ud. Du kan også gå all-in med Hawaiikjole, kokosnødder og blomsterkranse, men det kan også være nok med bare en lille krans rundt om halsen. Eller hvorfor ikke en typisk Hawaiiskjorte? Denne skjorte forbindes nok oftest med turister, som besøger det tropiske paradis og vil have et par souvenirs med sig hjem. Den er dog meget let at kombinere med andre beklædningsgenstande - og så er det i øvrigt alletiders "kostume" til en varm sommerdag!
Læs mere

Inspiration