vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
7 tips til bryllupstemaer

7 tips til bryllupstemaer

Det er tid til bryllupper over hele landet, og ifølge vores prognoser er anderledes bryllupstemaer det hotteste netop nu. At indramme brylluppet med en rød tråd, der afspejler brudeparrets personligheder, er det nye, og vi har selvfølgelig masser af gadgets, der vil gøre jeres bryllup magisk. Så inden ringene udveksles, bør I som par sætte jer ned og stille spørgsmålet: Hvad skal vi vælge som bryllupstema?

Boheme

Lever I til dagligt på landet blandt drivhuse og høns, har vi et bredt udvalg af naturskønne ting til jer, der ønsker et bohemebryllup. Dæk op til middag i den gamle festlade, og pynt lokalet med guirlander, blomster i små kander og en gæstebog i form af en kæmpe fotoramme. Benyt også gerne lejligheden til at placere en flot æske et passende sted, så gæsterne kan efterlade små romantiske sedler, som I kan læse ud på de små timer, når der skal danses under stjernerne!

Boheme

Tropisk

Tag hele brylluppet med til Hawaiis solbeskinnede strande ved at gøre den store dag til en tropisk affære! Med knaldrosa flamingoer i haven og eksotiske lanterner i træerne sætter I kulør på brylluppet og hæver temperaturen til 25 grader – mindst! Invitér gæsterne på kølige drinks med flamingo drikkepinde, og klæd jer afslappet, men stilfuldt i feriedragter efter eget valg fra Opposuits festlige sortiment. Årets fedeste bryllup? Ja da!

Tropisk

Flower Power

Med skulderlangt hår, runde briller og blomster i overflod kan man ane sporene fra 60'erne – en tid, der passende nok var omkranset af både fred og kærlighed! Blandt batikmønstrede rislamper og bannere udveksler I ringe iført tidstypisk tøj og overdimensionerede øreringe - alt sammen i en flot groovy indramning. Peace and love kan blive budskabet på dagen, hvor bryllupsduerne flyver!

Flower Power

Disney

Hvis du er vokset op i Disneys skatkammer med film, har du højst sandsynligt drømt om et vaskeægte eventyrbryllup! Hvor er det heldigt, at vi har hundredvis af Disney-varer på lager - blot for at kunne forgylde din og kærestens store dag! Læg ud med at fylde den hjerteformede Frost-ballon med helium, og lad derefter prinsesseguirlanden løbe hen over gæsterne, som hver især bærer en papmaske, der forestiller Mickey Mouse (som også kommer til at fungere som kagefigur lige i tide til kaffen). Se, dét er en magisk aften!

Disney

Black and white

Giv jer selv og gæsterne en uforglemmelig oplevelse – helt i sort-hvid! Med bryllupsballoner i hvide farver og honeycombs i en klassisk sort farve skaber I cool designs, der virkelig skiller sig ud. Sort kagetopper på hvid flødekage? Sort kagestativ med hvide marengs? Kun fantasien sætter grænser – og glem ikke at placere en postkasse til gæsternes lykønskninger!

Black and white

Haven

Bliver det sommerbryllup? Ud i den friske luft! Med enorme ballonbuer og dekorationsstativer tager du plads i haven, for nu venter der en spektakulær fest under åben himmel! Dekorér træer og buske med bannere og hjerteglimtende baggrunde for at den ægte kærlighedsstemning. Så kan man også spille Kongespil - og alene dét gør det værd at gifte sig!

Haven

Gyldent luksusbryllup

Spare no expense - der er bryllup i luften! Hvis du altid har drømt om at blive gift omgivet af guld - så langt øjet rækker - er det selvfølgelig et luksusbryllup, du skal vælge sammen med kæresten. Med gyldne balloner i loftet og matchende champagneglas skåler I for mange glade år sammen, mens gæsterne overøser jer med bobler og konfetti – og lader guldbladene regne!

Gyldent luksusbryllup