Hem
Guide: Sådan laver du et sår med latex

Guide: Sådan laver du et sår med latex

Halloween! Den tid på året, hvor vores mest kreative og skrækindjagende sider endelig kan udleves, og nu kan du omsider få dit halloween-udstyr helt op i Superligaen ved at lave et rigtigt klamt sår med latex. Her får du en guide, som viser hele processen for at lave et realistisk sår, som garanteret skræmmer livet af folk, når efterårsmørket sænker sig!

Du skal bruge:

  1. Flydende latex.
  2. Sminkepensler.
  3. Sminkesvampe.
  4. Pincet/neglesaks.
  5. Blodgel eller kunstigt blod.
  6. Toiletpapir.
  7. Foundation/concealer, rød, brun og sort øjenskygge.

Forberedelse

Inden du går i gang, så sørg for, at du har alle de nødvendige materialer. Det er også en god ide at finde et billede, som viser, hvordan du vil have dit sår til se ud. Det hjælper dig med at skabe en mere realistisk effekt!

Brug en sminkesvamp for at påføre et tyndt lag latex på det område, hvor du vil have såret.

For at give dit sår struktur og dybde, så kan du bruge små tynde stykker toiletpapir eller bomuld, som du fastgør i det våde latex. Påfør et ekstra lag latex over toiletpapiret og lad det tørre. Gentag processen flere gange, indtil du er tilfreds med resultatet.

OBS! Det er vigtigt at lade latexen tørre ordentligt, inden du påfører et ny lag!

Sørg for, at latexen er helt tør, for nu er det tid til at give såret farve og tekstur. Brug sminkesvampe og pensler for at påføre foundation på og rundt om såret, så det matcher din egen hudtone. Derefter pudrer du for at sætte foundationen.

Brug en neglesaks og pincet for at klippe såret til, så det passer i størrelsen.

Påfør sort øjeskygge i såret. Brug brun og rød øjenskygge for at give såret ekstra dybde og skygge.

For at give det sidste touch, så påfør blodgel eller kunstigt blod i såret med en lille pensel. Brug en makeup-svamp til at fordele blodet rundt om såret.

Ikke blodigt nok? Så kom endnu mere blod i såret!

Tillykke! Nu har du et imponerende og skræmmende latex-sår! Fuldend dit halloween-look med uhyggeligt tøj, sminke og tilbehør for at skabe det ultimative skrækindjagende outfit!

OBS!Vær opmærksom på, at latexallergi er almindeligt forekommende, så hvis du er overfølsom over for latex, så bør du undgå at bruge denne metode. Brug i stedet latexfri alternativer som fx silikone. Sørg også for at være forsigtig, når du påfører latex i nærheden af øjne, næse og mund.

Held og lykke med din skrækindjagende forvandling og ha' en rigtig modbydelig Halloween!