vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Halloweensminke

Hvis du elsker at klæde dig ud og lever for udklædningsfester, er vores sortiment af halloween-makeup som skabt til dig! Der er ikke noget sjovere end at bruge lidt tid på din makeup og se alles imponerende blikke, når du træder ind til halloweenfesten!

Her finder du alt det nødvendige til din sminkning til halloween!


Hos os finder du masser af muligheder, der fodrer din fantasi og hjælper dig med at tænke ud af boksen. Ved hjælp af ansigtssminke, sminkeblyanter og sminkeproteser vil du kunne tage din udklædning til det næste niveau! Ikke nok med det, har vi også fyldt vores sortiment med professionel makeup, der virkelig får dine venner til at tabe mælet. Er du klar til dit livs bedste halloween-makeup? Hos Partyking sørger vi for, at du bliver festens store samtaleemne!

Hvordan sminker man sig så til halloween?


Tag gerne et kig på nogle makeup-tutorials på forhånd, så du ved nøjagtigt, hvilke produkter, du har brug for til dit ønskede halloween-look. Her finder du specifikke makeupsæt til en bestemt type karakter, såsom spøgelse eller F/X-makeupsæt med instruktioner om, hvordan man laver realistiske sår. Hvis du foretrækker at skabe dit eget sæt med halloween-makeup, har vi forskellige typer såsom vandmakeup, ansigtsfarve og creme-makeup. Hvis du er ambitiøs og fingerfærdig, anbefaler vi vores udvalg af voks og latex, der giver et professionelt touch til halloweensminken. Du kan f.eks. tilføje en lang heksenæse eller give dig selv et par seje djævlehorn, der vil se skræmmende og realistiske ud. Vi har noget for enhver smag i enhver tænkelig farve. Hvad med en selvlysende farve, der får dine dansemoves til at ligne noget, som taget ud af en futuristisk film? Mal dit ansigt eller hele kroppen med denne lysende farve og se, hvordan du langsomt bliver den stærkeste lysende stjerne om aftenen, når festen bevæger sig ud ind på de små timer.

Alt fra blod og sårskorper til kunstige næser og hugtænder


Mange forbinder halloween med uhyggelige kostumer, hvor blødende sår og levende døde spiller en stor rolle. Både store og små elsker denne uhyggelige tradition, og selvfølgelig er valget frit, hvis du hellere vil bruge din halloween-makeup til at forvandle dig til en sød kanin eller et blåbær. Hvis du planlægger at hjælpe dine børn med deres halloween-makeup, har vi masser af muligheder, der også passer til de små. De færdige makeup-sæt passer lige så godt til store som små, som vil forvandles til en zombie, vampyr eller et uhyggeligt spøgelse for en dag eller aften. Drømmer du om at komme til at ligne en djævel eller dæmon fra en anden verden, har vi også masser af kunstige næser, løse ører og falske tænder, der vil sætte prikken over i'et. Hvis du er mere til en enkel, men skræmmende løsning, passer vores realistiske tatoveringer perfekt. De får det til at se ud som om du har været i en frygtelig ulykke med f.eks. sår på din nakke eller på dit ansigt. Hvis du leder efter en ekstra dramatisk effekt, skal du anskaffe blodampuller, der får blodet til at løbe ud af munden.

Hos os finder du AL sminke til halloween!


Er du blevet inviteret til en halloweenfest og er usikker på, hvad du skal klæde dig ud som? Bare rolig, vores brede udvalg af halloween-makeup er fyldt med inspiration til festen. Se alle vores varianter af kunstigt blod og makeupprodukter, som du kan bruge igen og igen. Svært at vælge mellem skræmmende og pænt? Så kan vi anbefale et makeupsæt til Day of the Dead, et klokkerent koncept, der fungerer både til halloween og andre udklædningsfester.
Læs mere

Inspiration

Populære Kategorier

Alle Kategorier