Hem
Happy Pride!

Happy Pride!

Der er regnbuer i luften, og på gader og stræder samles vi atter for at hylde kærligheden! Inden årets Pride synes vi, at den skal fejres særligt meget med ekstra lange parader, farverige havefester og hede dansegulve. Nedenfor finder du alt, du kan tænkes at få brug for til at gøre arrangementet storslået - og til noget ud over det sædvanlige!

Tøj

Klæd dig efter vejret - det siges, at en enestående regnbue vil strække sig over himlen i Pride-dagene. Med andre ord: Det er på høje tid at matche med flotte farver! Vi har både elegante jakkesæt, sommerkjoler, tights, tylnederdele samt varme Pride-jakker til dig, der ofte fryser. Og alle produkter er naturligvis holdt i de fortryllende Pride-farver!

Hatte

Bliv paradens klareste stjerne ved at pryde dit hoved med nogle af vores flotteste hatte! Skab en fantastisk forvandling som Captain Pride med kaptajnhatten, der stråler som den smukkeste regnbue – eller hvorfor ikke køre cowboy-stilen helt ud? Er du den sporty type, har vi også regnbuefarvede hårbånd, der effektivt fanger sveddråber under den intense Pride-parade!

Makeup

Vis dig fra din smukkeste side ved at gå all in foran makeupspejlet. Prøv vores strålende LED-vipper, der med garanti giver dig ugens mest intense look. Match med crystal flakes i fine farver, og supplér gerne med regnbuenegleregnbuenegle. Har du en kraftig ansigtsbehåring, er der mulighed for at få skægget til at knitre og glitre – det er som sagt vigtigt at gå all in. Tjek gerne vores tutorial om, hvordan du laver et storslået glitterskæg!

Hår

Det kan være både dyrt og tidskrævende at lave en fabelagtig frisure til Pride-optoget. Sats i stedet på en flot paryk, der gør alle grønne af misundelse! Vi har regnbuefarvet hår i flere designs - vi tilbyder endda også en 80'er-inspireret mohawk! Match gerne med et hyggeligt lille overskæg, der lyser området under næsen op!

Borddækning

Benyt lejligheden til at organisere Pride-ugens mest farverige havefest! Dæk langbordet med vores lækreste regnbuedug. Du bør selvfølgelig også matche med krus, sugerør og servietter. Så er det bare med at invitere dine allerbedste venner!

Balloner

Hvem bliver ikke glade i låget af balloner – og især ved synet af regnbuefarvede balloner! De kan have form som hjerter, enhjørninger og alt andet, hvad der hører til en sand kærlighedsfest. Fyld ballonerne med helium, og bind dem fast i altanrækværket, så du skaber gadens smukkeste vue!

Tilbehør

Detaljerne er vigtige – og gæt engang. Vi har masser af Pride-tilbehør! Pak dig ind i en kæmpe fjerboa, smid træningstasken over skulderen og pynt dig med regnbuefarvede øreringe! Hvis det regner til paraden, har vi selvfølgelig matchende paraplyer, der beskytter dig mod nedbør.

Flag

Sidst, men ikke mindst, har vi det allervigtigste. Selve rygraden i en god Pride-parade er og bliver pride flagene. Vi har både små håndflag og de ordentlige krabater på 3 x 10 meter (!). Vælg dem, der passer dig bedst – og så gælder det ellers bare med at vifte med dem, så længe armene orker det! Ikke alle helte bærer kapper – men i år er det måske din tur til at bære en regnbuekappe?

Happy Pride ønskes du af Partyking!