vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Populære temaer til børnefødselsdagen

Populære temaer til børnefødselsdagen

Nyt år, nye fødselsdage - hvilket igen betyder masser af store fødselsdagsfester! Hvis du er træt af festklassikerne og vil prøve noget splinternyt, har vi udviklet en liste over vores mest populære temaer, når de mindste i familien skal fejres! Balloner, guirlander og serpentiner - vi har hele baduljen! Tag et kig og bliv inspireret.

Unicorn

Vi har vel alle drømt om at ride mellem skyerne på en kridhvid enhjørning? Derfor er enhjørningetemaet det ultimative valg, når det kommer til børnefødselsdage. Temaet er fluffy, glitrende og overdådigt magisk - præcis, som vi kan lide det! Tag et kig på vores fantastiske balloner, guirlander og engangstallerkener. Hvis du vil tage et ekstra skridt mod en uforglemmelig børnefødselsdag, skal du selvfølgelig hoppe ned i et af vores oppustelige enhjørningekostumer og give børnene et fortryllende show!

Unicorn

Rumfest

Rummet er mere end bare Star Wars - men hvis vi skal være ærlige, er rummet for det meste Star Wars, og hvem elsker ikke Star Wars? Alle vil gerne være med til de fester, hvor der er festhatte, der er prydet med selveste Darth Vader, og hvor kagen spises under flag med Stormtroopers! Men som sagt har vi mere end bare Star Wars, hvis festen skal handle om rummet. Alt fra hængende planeter til kagedekorationer med astronauter og raketter! Vi har endda galaktiske robotkostumer, hvis fødselsdagsbarnet ønsker at klæde sig ud!

Rumfest

Harry Potter

At Harry Potters magiske verden er populær, er lidt af en underdrivelse. Troldmandsbarnet med de runde briller er elsket over hele verden, og det er et super sikkert kort, når det kommer til fester. Tjek vores balloner, festposer, paptallerkener og guirlander - alt sammen prydet med elevhjemmenes forskellige emblemer. Selvfølgelig bager du en kage som den, Hagrid gav Harry på hans 11-års fødselsdag!

Harry Potter

Fodbold

MÅL! Hvis jubilaren er en vaskeægte fodboldnørd, har vi de ting, som forvandler festlokalet til selveste Wembley Stadium! Med lyskæder og paptallerkener, som ligner fodbolde, er det svært ikke at blive glad i låget. Tjek vores seje balloner og sæt med kagedekorationer, som forestiller driblende topspillere! Hvorfor ikke pynte bordet med en sej fodbolddug - men pas på, at gæsterne ikke at begynde at spille fodbold med fødselsdagsbollerne!

Havet

Havet er lige så dybt, som børnefødselsdage er sjove, og med temaet Sydhavsøen kan intet gå galt. Først placerer du den gigantiske vægdekoration i rummet, hvorefter en sukkerholdig fiskedam popper op blandt muslingeskalguirlander, søhesteballoner og hvaltallerkener. Hvad er det, fødselsdagsbarnet bærer på hovedet? Det er da en gigantisk krabbehat!

Havet

Frost

Slå dig løs og slip for kedelige børnefødselsdage. Sats på en frostklar børnefødselsdag blandt festhatte, guirlander og tallerkener, som er godkendt af alle favoritprinsesserne Anna og Elsa. Hvis børnene skal spise magisk gode kager og drikke iskold saft, skal det selvfølgelig ske på en Frost-dug!