vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sådan styrer du Halloween for børnene!

Sådan styrer du Halloween for børnene!

Ligesom så mange andre højtider byder Halloween på noget for de helt små. At klæde sig ud, pynte og tigge om slik er blandt efterårets absolutte højdepunkter, men der er så meget mere at lave under årets mest uhyggelige begivenhed. Vi har udvalgt vores favoritter, som med garanti vil gøre dette års Halloween til den bedste nogensinde!

Pynt haven op sammen

Efterårsblade og nedfaldsfrugt danner en fantastisk dekoration, når haven skal forvandles til en skrækindjagende kirkegård. Monter nogle forblæste gravsten i indkørslen ved siden af vores allerstørste spøgelse, der flagrer og kommer til live igen. Kombiner praktik med sjov og fyld nogle havesække med blade og voila, du har 3 store græskar i gården! Sjov for hele familien - kun fantasien sætter grænser! Hvorfor ikke lyse aftenen op med LED-græskar?

Matchende kostumer til hele familien!

Det ville ikke være Halloween, hvis børnene blev tvunget til at bære deres hverdagstøj. Årets gyserfest bliver spækket med sjove kostumer, og hvorfor ikke benytte lejligheden til at matche kostumer, mens du er i gang? Vælg hver af dine yndlingsfigurer fra Super Mario højthoppend univers, eller mød op som seje jagerpiloter med briller og jumpsuits! Hvis dit hjerte banker for dyreriget, har vi hundredvis af valgmuligheder i form af fisk og unicorns. Der er frit valg og noget for enhver smag!

Trick or treat!

"Boller op og boller ned". Den elskede tradition med at stemme dørklokker og få masser af lækkerier er kommet for at blive, og vi har fyldt op med masser af handy Halloween-bøtter, der er klar til at blive proppet til randen. Hvis du personligt ikke skal ud at gå en tur, er det en god idé at fylde gangen med slik – måske er det din dør, der bliver banket på næste gang? Tjek vores brede udvalg af slik i STORPAKKER!

Halloween fest med alle vennerne

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at arrangere en stor Halloween-fest? Inviter dine bedste venner til din spindelvævsbefængt hule, hvor græskarlygterne glimter og skeletsugerørene sluprer. Pynt bordet med en uhyggelig dug og drys med konfetti - så kan festen begynde!

Skønne hobbyting

Vi kan ikke komme i tanke om noget mere hyggeligt end hobbyprojekter i efterårsmørket. Se vores vilde kit, som vi har pakket med alt, hvad du behøver for at give den gas med din kreative side. Glitter, stempler og klister der kan bruges til alt, hvad du kan forestille dig – alt sammen for at gøre årets græskar så uhyggeligt som muligt. Keep on vær kreativ med dine hobbyprojekter!