vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temafest: Undskyld, er jeg gået forkert?

Temafest: Undskyld, er jeg gået forkert?

Denne uhyre populære temafest spreder sig netop nu som en løbeild på de sociale medier, og det er ret indlysende hvorfor! Det er super sjovt! Reglerne er ret simple. Hver gæst "misforstår" invitationen og dukker op i et besynderligt outfit efter eget valg. Når du som vært åbner døren, vil du blive mødt af en hel kavalkade af udklædte gæster, der er klar med alverdens undskyldninger. Til denne fest vil pirater blive tvunget til at hænge ud med sygeplejersker og Teletubbies - forhåbentlig vil der stadig herske god ro og orden. Her er nogle passende kostumer til dig, der skal til en fest med temaet "Undskyld, er jeg gået forkert?"

Arbejdet

Undskyld, du er da vist gået forkert? Når du er midt i din karriere, kan hverdagen være ret så stressende. Faktisk så stressende, at det er nemt at blande dagene sammen. Var du måske på vej til dit job som pilot, kok eller cheerleader? Og endte i stedet til fest? Bare rolig, fortsæt med at danse - det spiller vel ingen rolle, at du er klædt ud som kirurg eller astronaut!

Troldmand

Undskyld, du er da vist gået forkert? Det ser ud til, at du drejede forkert på kosten, da du var på vej til Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Så er det vel nok heldigt, at alle ved denne fest elsker Harry Potter - for hvem vil ikke gerne lave piruetter med Hagrid, Moaning Myrtle eller Professor McGonagall? En magisk aften venter - selvom du gik forkert!

1980´erne

Undskyld, du er da vist gået forkert? Det ser ud til, at du var på vej tilbage til 80'erne? Med en træningsdragt i skrigende farver og svenskerhår er du stadig velkommen til at feste med alle os "kedelige festaber", som lever i 2000'erne. Vælger du et træningssæt, lilla træningsdragt eller gul joggingsæt?

Zombie

Undskyld, du er da vist gået forkert? Det ser ud til, at du hører hjemme på en kirkegård et par meter under jorden. Men hvis du insisterer, må du da selvfølgelig gerne komme ind til festen og spise med - bare du ikke spiser vores hjerner! Zombier kommer i mange variationer, såsom sygeplejersker, cheerleaders, præster, basketballspillere og fanger. Til denne fest er alle velkomne - hvad enten de er døde eller levende!

Nintendo

Undskyld, du er da vist gået forkert? Det ser ud til, at du hører hjemme i en gokart på Rainbow Road. Men eftersom alle til denne fest har en forkærlighed for Nintendo, vil du snart føle dig hjemme. Dans som Donkey Kong, Peach eller Yoshi for at genskabe nogle dejlige følelser fra 20'erne. Eller hvorfor ikke svinge sværdet i rollen som Link? Eller vil du være den hurtigste ved festen klædt ud som Bowser?

Pirat

Undskyld, du er da vist gået forkert? Skatten ligger i dén retning, men nu hvor du er her, vil du måske gerne ind og have et glas halvlunkent rom? Det er ret heldigt, at pirattøj er flot nok til fest, og du skal blot vælge mellem piratkaptajn, caribisk pirat eller piratpige. Sving træbenet, og slå dig løs!