Hem
Tips til dig, der skal på festival til sommer!

Tips til dig, der skal på festival til sommer!

Lige så sikkert som det til sidst bliver sommer er, at denne længe ventede periode er spækket med masser af højpulserende folkefester i alle dens former. Musik, telte og øl i plastkrus i kombination med kraftig regn, mudderkamp og mangel på personlig hygiejne er det, vi populært kalder: festival. Vi har samlet alt, hvad du skal bruge for at maksimere (og overleve) sommerens sjoveste uger - scroll ned og tag et kig på listen!

Sid behageligt

At sætte sit nyindkøbte telt op på en grusbelagt fodboldbane i udkanten af byen gør næppe underværker for lænden. Hvis du tilbringer nætterne på et papirtyndt liggeunderlag, kan du i det mindste bruge den resterende tid i luksus og komfort. En oppustelig sofa er en life saver, som både er letvægtig og nem at tage med - og det gælder også puffer og softybags!

Bo i stil

Står valget mellem en mosgrøn undskyldning for et telt og en kopi af Volkswagens legendariske Folkevognsrugbrød, ved vi godt, hvad vi ville vælge. Der vil ikke være nogen ende på jublen, når du i kongelig stil træder ud af din teltbus om morgenen udhvilet og frisk. Til dig med et begrænset budget har vi også et mindre strandtelt – perfekt til dig med korte ben!

Udsmyk dig fra top til tå

Vi kan med glæde oplyse dig om, at festivaler er fremragende tilfælde for at gå all in, når det kommer til make-up og kropsudsmykning. Vi har et kæmpe sortiment af face jewels, glittersminke og andet sjovt, der får ansigtet til at glitre og skinne. Find din indre stjerne frem, og skab kreationer, der slår gnister om dig og dit festlige væsen!

Partypjalter

Når du har lagt makeup-børsten fra dig og ansigtet glitrer af juveler, er det tid til at vælge et outfit. Når du skal til festival er din almindelige garderobe desværre ikke længere god nok. Det er nemlig vigtigt at ses – meget endda! For ekstra opmærksomhed anbefaler vi den klassiske mankini i en glitrende lyserød nuance. Hvis du vil gå et skridt længere, lader du dig ganske enkelt forvandle til en flamingo. Vi er eksperter i festlige kostumer og har noget for enhver smag - se selv!

Blink og lys!

Hvordan skiller man sig ud i et tilskuerhav med hundredvis af farverige partyfantaster? Ved at lyse og blinke selvfølgelig! Vi har integreret fiberoptisk LED i næsten al slags tøj, du kan forestille dig; handsker, hoodies, sko - you name it! Supplér med et par cool bluetooth-briller, hvis mønster og lyshastighed, du styrer direkte fra mobilen. På hovedet har du selvfølgelig et par selvlysende kaninører for maksimal effekt!

Lyd og lys

Når årets line-up af kunstnere har takket og er gået af scenen, fortsætter festen på campingområdet. Lad musikken leve videre med vores bærbare højttalere med respektabel lyd, der får jorden til at vibrere! Eller vælg iRockers lille, men kraftfulde, enhed, der har indbygget discolys og indgange til to mikrofoner – karaoke gør sig bedst til festivaler! Du pimper nemt teltet med batteridrevne lyskæder, der giver et hyggeligt skær, når solen er gået ned. Papegøjer eller party balls?

Partyhat

Når det kommer til hovedbeklædningen til festivaler, er retningslinjerne enkle: du skal være synlig, flottest på området og beskyttet mod vejr og vind. Den farverige paraplyhat er en sand life saver, når regnen som sædvanligt siler ned. Skinner solen derimod fra en skyfri himmel, skifter vi paraplyen ud med en lækker cowboyhat i pink. Vil du være ekstra glitrende hen mod aftenen, har vi en paillethat i vaskeægte steampunk-stil. Eller hvorfor ikke vælge den regnbuefarvede hat? Flere hatte til folket!

Fornødenheder

Sidst men ikke mindst tilbyder vi en del mindre festlige ting, som alligevel kan klassificeres som nødvendigt gear, hvis du skal overleve flere dages hård festivalfejring. Ting som sammenfoldelige vandflasker og powerbanks er et uvurderligt must på det hensynsløse campingområde, og glem ikke at skåne kroppen med et par pakker væskeerstatning. Du kan takke os senere.

Held og lykke, og rigtig god fornøjelse med festivalen ønsker Partyking!