Hem
Tips til originale temafester

Tips til originale temafester

Hvis du er træt af den traditionelle fest, og du føler for at skabe et både nyt og spændende setup, er der gode muligheder for at krydre festen med et valgfrit tema fra vores "spisekammer" af sjove gadgets. Som festarrangør gælder det om at forny sig konstant, så hvilket tema vælger du inden næste fest?

Havet

Forvandl dit hjem til en rendyrket undervandsby med skvulpende duge og swirls i kulørte farver, inden du inviterer dine festglade havmonster-venner! At danse som en ægte pirat blandt hvaler og søkaptajner er en ren fryd, som bare skal prøves, og landkrabber frabedes venligst, men bestemt.

Første bogstav i dit navn

I dette bogstavstema findes der egentlig kun en regel - kom udklædt som noget, der begynder med samme bogstav som dit fornavn! Grete kommer måske udklædt som gris, Irene får anledning til at støve sin gamle isbjørnedragt af, mens Georg gør sin entré som gulerod. Kun fantasien (og dit begyndelsesbogstav) sætter grænser - læn dig tilbage og betragt dine venners kreativitet!

Murder Mystery

Der er blevet begået et blodigt mord, og det er op til dine gæster at opklare det frygtelige mysterie. Din trofaste butler findes med en dolk i brystet, og nu gælder det om at finde morderen, inden tiden rinder ud. Med forstørrelsesglasforstørrelsesglas og detektivhat leder I blandt fodspor og andre suspekte ledetråde, som fører jer til morderen. Den skyldige sidder med stor sandsynlighed midt i blandt jer, men hvem er det? Som vært for mordmysteriet fører du historien fremad og bevidner dine venner optrevle årets i særklasse største murder mystery - og I er ganske sikkert iklædt klassisk tøj fra 1920'erne!

Regnbuefest

Listens mest farverige tema indeholder naturligvis alle regnbuens nuancer, og med sprudlende loftballoner i kombination med vores regnbuefarvede papkrus, hvad du har brug for til en festlig opdækning, er det svært at være lyseslukker. Uddel en præmie til aftenens mest lysende festabe, og dans, indtil regnbueparykken flyver i retning mod alle verdenshjørner!

Harry Potter

Aftenen starter med, at fordelingshatten inddeler jer alle i de rette elevhjem, og derefter har I en magisk stund sammen mellem vimpler og kridhvide ugler, som forsyner jer med breve og snacks. Gæsterne kan udfordres til at komme udklædt som en valgfri favoritkarakter fra Harry Potter og danse løs med selveste Hagrid!

Glimmerfest

Luksus, glamour og bobler - med et gnistrende glimmertema er det ikke svært at lokke gæster til fra nær og fjern. Udsmyk hjemmet med ballonbuer og glitterforhæng, som sætter standarden for årets mest skinnende fest, og gæsterne iklæder sig naturligvis i glimmervest og crystal flakes! Når I har det sjovest, fyrer du en konfettikanon af, som får hele lokalet til at skinne - kan det blive meget sjovere?

Arbejdet

Når der er fest, så bliver arbejdet normalt derhjemme - men ikke til denne fest! Her skal du nemlig komme udklædt som dit drømmejob! Har du altid fantaseret om, hvordan det må være at gå ind i rollen som mesterkok eller måske en astronaut, som rejser mellem solsystemer? Eller er du blevet hvervet til militæret og dukker op iført camouflage? Vi har masser af spændende alternativer til dig, som vil prøve kræfter med en anden branche!