Hem
Vores 10 mest romantiske gaver

Vores 10 mest romantiske gaver

Når kærlighedens vinde blæser, og du vil overraske din elskede med romantiske gaver, så gælder det om at tænke stort og bredt. Glem forudsigelige gaver og sats i stedet på noget, som får din partner til at falde bagover af forelskelse. Vores sortiment er stort, så vi har udvalgt vores 10 mest romantiske gaver, som garanteret får din hjerteven til at falde bagover!

Rosenbamse

At komme med en ynkelig rose, der visner efter tre kvarter, gør jo ingen glad. Sats i stedet på en overdådig rosenbamse som er så sød, at den er ulig noget andet. Sæt bamsen på sengen i et hav af rosenblade, så skal du se, at temperaturen stiger i soveværelset!

Design din egen folieballon

Lige meget hvor længe vi prøver, så kan vi ikke komme i tanke om noget mere romantisk end at forevige sin kærlighed på en svævende folieballon. Vælg det smukkeste billede af din skønne og send det til os, så tager vi hånd om resten - men glem nu ikke helium!

Slikundertøj

Slikaftenen blev lige pludselig glohed! Skaf sukkersøde trusser, underbukser og BH - så kan I gnaske løs på hinanden til I er helt nøgne. Hvad der så sker, tør vi knapt tænke på!

Airpods-etui Bamse

Bamser er søde - men har ikke meget funktionalitet! Nu har du endelig chancen for at overraske din kære med en bamse, som udover at være hyggelig også kan holde styr på dine Airpods! En perfekt gave til alle fjumrehoveder, som konstant mister sine ting!

Look-O-Look Blomsterbuket Slik

Hvis du nogensinde har tygget på et rosenblad, så ved du, at det ikke just er en god smagsoplevelse, og eftersom vejen til hjertet går via maven, så får du med garanti pluspoint, hvis du kommer hjem med en slikbuket i favnen. Sværere end som så er det faktisk ikke!

Rosenhjerte

Selvfølgelig har det sin charme at blive overrasket med en favnfuld roser, men hvis du virkelig vil efterlade din partner måbende, skal du satse på et rosenhjerte! Da det er formet som kærlighedens tegn, er hjertet perfekt at bruge som pynt til dating-bordet!

Varmepude Hjerte

Brrr! Kærligheden skal jo være hed og hjertelig varm, ikke kold og hård. Derfor er det en fortrinlig idé at give dette søde hjerte i gave til en, du holder af, da det efter et par omgange i mikroovnen spreder masser af varme og kærlighed. Glimrende gave til din hede flamme!

Stegepande Hjerte

Din flirt skal vel ikke sulte på selveste Valentinsdag? Forestil dig at vågne til duften af et hjerteformet æg - i sandhed morgenmadshygge i sin reneste form!

Kærlighedslås

Nu kan I forevige jeres kærlighed med en kærlighedslås! Få fat i den nærmeste kuglepen og skriv jeres initialer på låsen, inden I hænger den op på den nærmeste bro, så alle kan beundre den. Og som traditionen foreskriver, så kaster I nøglerne i vandet, så kærlighedslåsen er der for evigt - præcis som jeres kærlighed. Så bliver det ikke mere romantisk!

Kærlighedskrus

Skulle det være en kop kærlighed? En bedre start på dagen end at drikke kaffe sammen med din elskede fra disse vanvittigt romantiske hjerteformede krus får du næppe!

Kærlighedsfulde hilsener fra Partyking!