Vis større billede

Tilbehør

Intex Bademadras Englevinger

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 257
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Det er ærgerligt altid at ende under vandet, når du bare prøver at slappe af. Lærte du ikke som barn, hvordan du kan "bruge din kropsvægt" til at flyde? Så lyder det som om, at du har brug for et værktøj...

Med denne bademadras fra Intex får du det perfekte liggeunderlag til den næste poolfest. Madrassen er formet som et par englevinger og holder dig oven vande 100 ud af 100 gange. Ikke nok med at madrassen holder dig over vandet, så giver den dig også et cool look. Så hiv din pæneste bikini frem, så du kan slappe af i poolen.

Produktet består af en virkelig cool bademadras fremstillet af et holdbart PVC-materiale, der er formet som et par englevinger. Madrassen er designet af Colette Miller som en del af "The Global Angel Wing Project". Du kan nemt puste vingerne op ved hjælp af en håndpumpe eller en batteridrevet luftpumpe fra E-Flater. Vingerne måler 251 x 161 cm, når de er pustet op, og der medfølger et reparationssæt.

  • Materiale: PVC.
  • Mål: 251 x 161 cm.
  • Antal: 1-pak.
  • Anvend en luftpumpe.
  • Inkl. 1 x reparationssæt.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen64960 eller du kan uploade dem manuelt.
castle