Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Intex Oppustelig Bademadras Lama

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Nogle er bare meget uheldige.. At skulle tilbringe deres eneste ferie, sommerferien, på at være derhjemme og svømme rundt i den nye pool, som næsten har ruineret forældrene? Hvad kan man gøre... :( For at lette stemningen liiiidt, kan du i det mindste flyde rundt på denne mega-lama. Så er sommeren måske ikke helt så dårlig.

Produktet omfatter en virkelig cool bademadras, så du kan flyde rundt på en varm sommerdag. Bademadrassen er formet som en stor lama, og man skulle tro, at den kommer direkte fra Mexico. Lamaen måler 201 x 147 x 173 cm, og den kan nemt pumpes op (medmindre du har Europas stærkeste lunger) ved hjælp af en håndpumpe eller en luftpumpe fra E-flater.

Flyd roligt om sommeren!

  • Materiale: PVC.
  • Mål: 201 x 147 x 173 cm.
  • Antal: 1-pak.
  • Med håndtag.
  • Inkl. 1 x reparationssæt.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen64961 eller du kan uploade dem manuelt.
castle