sockerbageriets-julhjartan-2

Julehjerter Chokolade

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

29 kr

100 gram

 − art.nr 70659-1
Nu er det jul igen, og julen varer lige til påske! Ja, det må vi håbe, eftersom der findes så meget lækkert juleslik, for ikke at tale om al den lækre julechokolade. Som disse chokoladehjerter fra det svenske Sockerbageriet for eksempel, med smagfuld hasselnøddefyld. Mums! Køb dem til dig selv, familien eller som julegave til en sød én.

Her får du hjerter af chokolade, som er fyldt med fortryllende hasselnøddeblanding. De leveres i en fin lille pakke fra Sockerbageriet.

Vægt: 100 gram.

Ingredienser: Skal (ca 55%): Sukker, sødmælkspulver, kakaomasse, kakaosmør, vallepulver (mælk), emulgeringsmiddel (sojalecitin), naturlig vaniljesmag. Fyld (ca 45%): Sukker, fraktionerede vegetabilske olier og fedtstoffer (RSPO-certificeret palmeolie og rapsolie i varierede proportioner), hasselnødder (8%), vallepulver (mælk), skummet kakaopulver, laktose, skummet mælkepulver, emulgeringsmiddel (sojalecitin), naturlig vaniljesmag. Kan indeholde spor af andre nødder og gluten.
Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalemballagen. Ved spørgsmål, kontakt vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har en holdbar på mindst 4 uger ved køb, med mindre andet angives.

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags