kiki-riki-greyland-film-mask-1
kiki-riki-greyland-film-mask-2
kiki-riki-greyland-film-mask-3

Kiki-Riki Greyland Film Maske

329 kr

One size

 − art.nr 46263-1
En rigtig god maske skal sidde rundt om hele ansigtet, dække hver lille del og virkelig se realistisk ud! Denne maske opfylder 3 af 3 krav og kan kaldes "En rigtig god maske!" Denne latexmaske fra Greyland Film er håndlavet for et så realistisk udseende som muligt. Den er lavet af rigtig tynd latex der sidder til rundt om hele ansigtet, og det føles som at bære et nyt ansigt når man har den på. 

Kiki-Riki Greyland Film Maske er deluxernes deluxmaske! Med en fremragende kvalitet og perfekt pasform vil det blive svært for dine udklædningsvenner at se om det virkelig er dig eller ej. Masken har huller til næse/mund/øjne på en sådan måde at det ser ud som om det eksempelvis er maskens mund. Kvaliteten overgår al forventning, og hvis du vil have en rigtig god Halloween, gå 100% Kiki-Riki! Men husk at et rigtig godt outfit gør maskens look bedre end nogensinde! 

Tip: Hvis masken sidder for tæt omkring øjne/næse/mund, kan du enkelt lave hullerne lidt større ved hjælp af for eksempel en neglesaks!

Fakta om Kiki-Riki Greyland Film Maske:
  • Utroligt realistisk
  • Materiale: Latex
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Er du allergisk over for latex/gummi? Så fraråder vi dig fra denne maske! 
Noteres: Modellen anvender latex omkring maskens hals for et realistisk look! 

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags