Vis større billede

Kim Kardashian Kartonfigur

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Familien Kardashian er blevet en af verdens mest berømte familier, og i deres TV-serie følger vi med på alle former for påfund og familiedramaer, der udspiller sig i deres hjemby Los Angeles. Kim er nok den mest kendte af søstrene, og mange har sikkert hende som favorit i søskendeflokken!

Kim Kardashian Kartonfigur er en papfigur i menneskelig størrelse, der forestiller TV-kendissen Kim Kardashian. Den passer perfekt som gave til en stor Kardashian-fan eller som en dekoration, når det er tid til Hollywood-fest.

  • Mål: 160 cm
  • Materiale: Karton.

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Heidi for 1 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar)
    0 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen51503 eller du kan uploade dem manuelt.
castle